Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

YLS Unique – Oblak torba bež narandžasta

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba bež narandžasta Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba plavo roze žuta

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba plavo roze žuta Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba roze ljubičasta

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba roze ljubičasta Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba sivo bela

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba sivo bela Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba zeleno žuta

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba zeleno žuta Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba žuto roze

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba žuto roze Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Braon box torba sa led svetlom

20.000 рсд
YLS Unique – Braon box torba sa led svetlom Rucno radena, rucno farbana kožna torba, sa ugradenim led panelom. Cena: 21000 RSD Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Baterije: ukljucene 2 x AA Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje, ali jednim pritiskom na dugme postaje Vaš glavni adut u vecernjem izlasku. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Crno crveno bela box torba sa led svetlom

20.000 рсд
YLS Unique – Crno crveno bela box torba sa led svetlom Ručno rađena, ručno farbana kožna torba, sa ugrađenim led panelom. Cena: 21000 RSD Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Baterije: ukljucene 2 x AA Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje, ali jednim pritiskom na dugme postaje Vaš glavni adut u vecernjem izlasku. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Crno žuto bela box torba sa led svetlom

20.000 рсд
YLS Unique – Crno žuto bela box torba sa led svetlom Ručno rađena, ručno farbana kožna torba, sa ugrađenim led panelom. Cena: 21000 RSD Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Baterije: ukljucene 2 x AA Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje, ali jednim pritiskom na dugme postaje Vaš glavni adut u vecernjem izlasku. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.