Prikaz 1–12 od 24 rezultata

YLS Unique – Oblak torba bež narandžasta

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba bež narandžasta Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba plavo roze žuta

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba plavo roze žuta Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba roze ljubičasta

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba roze ljubičasta Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba sivo bela

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba sivo bela Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba zeleno žuta

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba zeleno žuta Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Oblak torba žuto roze

24.000 рсд
YLS Unique – Oblak torba žuto roze Ručno rađena, ručno farbana kožna torba. Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Braon box torba sa led svetlom

20.000 рсд
YLS Unique – Braon box torba sa led svetlom Rucno radena, rucno farbana kožna torba, sa ugradenim led panelom. Cena: 21000 RSD Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Baterije: ukljucene 2 x AA Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje, ali jednim pritiskom na dugme postaje Vaš glavni adut u vecernjem izlasku. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Crno crveno bela box torba sa led svetlom

20.000 рсд
YLS Unique – Crno crveno bela box torba sa led svetlom Ručno rađena, ručno farbana kožna torba, sa ugrađenim led panelom. Cena: 21000 RSD Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Baterije: ukljucene 2 x AA Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje, ali jednim pritiskom na dugme postaje Vaš glavni adut u vecernjem izlasku. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – Crno žuto bela box torba sa led svetlom

20.000 рсд
YLS Unique – Crno žuto bela box torba sa led svetlom Ručno rađena, ručno farbana kožna torba, sa ugrađenim led panelom. Cena: 21000 RSD Velicina: 20cm x 22cm x 8.5 cm Težina: 130g Baterije: ukljucene 2 x AA Tašna je dizajnirana i proizvedena od najfinije kože, napravljena tako da izdrži test vremena. Ona je zamišljena kao ogledalo moci i bunta. Izražava Vaš jak modni stav; sofisticirana, pogodna za svakodnevno nošenje, ali jednim pritiskom na dugme postaje Vaš glavni adut u vecernjem izlasku. Ona je za žene koje znaju to da iznesu uvek sa osmehom i samopouzdanjem – nezavisne, hrabre i kreativne.

YLS Unique – gold cardholder with money slot (Kopiraj)

3.900 рсд
Ručno radjen držac za kartice sa pregradom za novac. Dimenzije: 110mm x 85mm Materijal: koža Cardholder (držac za kartice) je dizajniran i ručno proizveden od najfinije kože, napravljen tako da izdrži test vremena. Dimenzije: 110mm x 85mm Materijal: koža Moguca personalizacija (inicijali).

YLS Unique – minduše 1

3.000 рсд
Ručno radjene kožne minduše. Prirodna crna teleca koža kao podloga zlatnoj lakovanoj koži. Masa: 12g Minduše su dizajnirane i izradene od najfinije kože i predstavljaju deo žirirane kolekcije nakita iz 2019. godine. Komadi kolekcije su strogi ali razigrani, klasicni sa avangardnim obrtom. Dekadentna elegancija starinskog nakita kao i složenost i simetrija ženskog tela bili su inspiraicija za nastajanje kolekcije sa željom da komadi budu ogledalo moci i bunta, moderne heroine, nezavisne i hrabre.

YLS Unique – minduše 2

3.000 рсд
Rucno radene kožne minduše. Prirodna crna teleca koža kao podloga zlatnoj lakovanoj koži. Masa: 12g Minduše su dizajnirane i izradene od najfinije kože i predstavljaju deo žirirane kolekcije nakita iz 2019. godine. Komadi kolekcije su strogi ali razigrani, klasicni sa avangardnim obrtom. Dekadentna elegancija starinskog nakita kao i složenost i simetrija ženskog tela bili su inspiraicija za nastajanje kolekcije sa željom da komadi budu ogledalo moci i bunta, moderne heroine, nezavisne i hrabre.