Prikaz 1–12 od 59 rezultata

YLS Corpo – Držač kartica Meda

Ručno radjen držac za kartice i novac. Cena od 4,900 rsd Dimenzije: 130mm x 95mm Materijal: koža Cardholder (držac za kartice) je dizajniran i ručno proizveden od najfinije kože. Moguca personalizacija.

YLS Corpo – Držač kartica sa odeljkom za novac

Ručno radjen držac za kartice sa pregradom za novac. Cena od 3,900 rsd Dimenzije: 110mm x 85mm Materijal: koža Cardholder (držac za kartice) je dizajniran i ručno proizveden od najfinije kože, napravljen tako da izdrži test vremena. Dimenzije: 110mm x 85mm Materijal: koža Moguca personalizacija (inicijali).

YLS Corpo – Držač kartica sa preklopom

Ručno radjen držac za kartice i novac. Cena od 3,900 rsd Dimenzije: 130mm x 95mm Materijal: koža Cardholder (držac za kartice) je dizajniran i ručno proizveden od najfinije kože, napravljen tako da izdrži test vremena. Moguca personalizacija.

YLS Corpo – Futrola za naočare

Ručno rađena futrola za naočare. Cena 3.900 rsd Mogućnost izbora boja i vrste kože. Mogućnost personalizacije. Dimenzije: cca 90mm x 60mm Materijal: koža. Futrola je dizajnirana i ručno proizvedena od kože. Koristan modni detalj koji možete zakačiti na tašnu ili torbu.

YLS Corpo – Futrola za notebook

Ručno rađena futrola za laptop - sleeve. Cena 9,900 rsd Mogućnost izbora boja i vrste kože. Mogućnost personalizacije. Dimenzije: cca 380mm x 280mm Materijal: koža. Futrola za laptop je dizajnirana i ručno proizvedena od kože.

YLS Corpo – Futrola za olovke

Ručno rađena futrola za olovke. Model za 2 ili 4 olovke, sa elastičnom trakom za kačenje na notes. Cena 2,900 rsd Mogućnost izbora boja i vrste kože. Mogućnost personalizacije. Dimenzije: cca 180mm x 40mm Materijal: koža. Futrola za olovke je dizajnirana i ručno proizvedena od kože. Zamisljena kao poseban artikal ili dodatak a5 ili b5 notesima.

YLS Corpo – Futrola za pasoš

Ručno rađena futrola za pasoš. Cena 3,900 rsd Mogućnost izbora boja i vrste kože. Mogućnost personalizacije. Dimenzije: cca 12mm x 60mm Materijal: koža. Futrola je dizajnirana i ručno proizvedena od kože.

YLS Corpo – Kožna korpa

Ručno rađena kožna korpa. Cena 2900 rsd Mogućnost izbora boja i vrste kože. Mogućnost personalizacije. Dimenzije: cca 280mm x 280mm Materijal: koža. Korpa je ručno proizvedena od kože. Zamišljena kao dekor ukras u domu ili poslovnom prostoru.

YLS Corpo – Neseser

Ručno radjen neseser. Cena od 4,900 rsd Dimenzije: 330mm x 250mm Materijal: koža Neseser je dizajniran i ručno proizveden od najfinije kože. Moguca personalizacija.

YLS Corpo – Pernica

Ručno rađena pernica. Cena 2900 rsd Mogućnost izbora boja i vrste kože. Mogućnost personalizacije. Dimenzije: cca 280mm x 80mm Materijal: koža. Pernica je dizajnirana i ručno proizvedena od kože.

YLS Corpo – Podmetači za čaše

Ručno rađeni podmetači za čaše. Cena 4900 rsd Mogućnost izbora boja i vrste kože. Mogućnost personalizacije. Dimenzije: cca 160mm x 160mm Materijal: koža. Podmetaći za čaše su ručno proizvedeni od kože. Zamišljeni kao dekor ukras u domu ili poslovnom prostoru.

YLS Corpo – Privezak držač za šešir

Ručno rađen privezak držač za šešire- Cena 3,200 rsd Mogućnost izbora boja. Mogućnost personalizacije. Dimenzije: cca 60mm x 50mm Materijal: koža, metal. Privezak je dizajniran i ručno proizveden od najfinije kože, napravljen sa idejom da bude modni detalj i da znate gde sa šeširom kada ga skinete.