DOSTAVA

Nakon što izvršite online porudžbinu, na navedenu email adresu primićete automatsku email poruku da je porudžbina uspešno izvršena.
Ta email poruka nije rezervacija artikala – njom se potvrđuje da je Vaša porudžbina primljena, i da je trenutni status Vaše narudžbenice – na čekanju.

Po ulasku porudžbine u fazu obrade, i potvrdi da je sa robom sve u redu, na vašu email adresu stići će druga email poruka sa potvrdom da je roba spremna za slanje.

U prilogu te poruke dostavljamo i svu potrebnu dokumentaciju neophodnu za realizaciju ove porudžbenice.

Kako je raspoloživost artikala indikativna, u slučaju promene porudžbine, mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku putem telefona ili emaila.

Dostava se vrši u saradnji sa kurirskom službom . Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u skladu sa poslovnom politikom svoje firme. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i eventualno se dogovoriti o ponovnom slanju.

Isporuka se vrši brzom poštom o trošku kupca. Cena poštarine varira od veličine i težine paketa na osnovu cenovnika kurirskih službi i YELA LEATHER STUDIO ne utiče, niti može znati tačnu cenu isporuke. Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je 2-3 dana, po ulasku porudžbine u fazu obrade ili kada porudžbinu potvrdi internet prodavnica.

NAČINI PLAĆANJA

INTERNET (ONLINE) KUPOVINA

Plaćanje pouzećem:

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Plaćanje uplatom na račun

Porudžbinu možete platiti virmanom prema predračunu koji Vam možemo poslati.
Isto tako robu možete platiti platnom karticom prema predračunu koji Vam možemo poslati.